AFP
ODLIČNE OCJENE

Goal.com: Darijo Srna je stalno probijao desnu stranu unatoč poznim godinama

Za Modrić goal.com tvrdi da je pokrenuo Real u drugom poluvremenu, a Mandžukić je riješio pitanje pobjednika odmah nakon ulaska s klupe
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. studeni 2013. 13:34

Nakon remija bez golova protiv Bayer Leverkusena u sklopu 4. kola skupine A Lige prvaka, Šahtar je i dalje u igri za prolazak u nokaut fazu natjecanja. Tako vjeruje i kapetan ukrajinskog prvaka Darijo Srna, koji žali što njegova momčad nije kapitalizirala očiglednu nadmoć na travnjaku.

- Vjerujem da je momčad igrala jako dobro. Dali smo sve od sebe na terenu i to je ono najbitnije. U prvom smo poluvremenu pogotovo bili dobri, stvorili smo više prilika od Bayera i prava je šteta da nismo realizirali barem jednu od njih – rekao je Srna pa nastavio:

- Ovo nije bila lagana utakmica za nas nakon dva gostujuća poraza (Bayer i Volin). Hvala svim navijačima koji su nas podupirali svih 90 minuta i ponavljam, zaista je šteta da nismo pobijedili. Za razliku od utakmice protiv Volina, danas mogu pohvaliti svoje suigrače. Ovo je bila naša prava igra. Imamo još dvije utakmice. Ništa još nije gotovo – zaključio je kapetan Šahtara i reprezentacije Hrvatske.

Srna je, inače od uglednog portala goal.com, dobio vrlo dobru ocjenu 3,5 uz zanimljiv opis:

- Unatoč godinama (31) Srna je tokom cijele utakmice probijao desnu stranu...

I ostali hrvatski nogometaši dobili su identične ocjene. Za Modrić goal.com tvrdi da je pokrenuo Real u drugom poluvremenu, a Mandžukić je riješio pitanje pobjednika odmah nakon ulaska s klupe.

Linker
23. rujan 2024 01:23