GORAN MEHKEK Cropix
SJAJNA VIJEST

Osiguran je prijenos za Svjetsko prvenstvo u futsalu: Evo gdje možete gledati utakmice hrvatske reprezentacije

Hrvatska će prvu utakmicu na prvenstvu odigrati u subotu 14. rujna u 12 sati u Bukhari protiv Tajlanda
Piše: SNObjavljeno: 11. rujan 2024. 13:06

Hrvatska radiotelevizija osigurala je prava prijenosa za još jedan značajan sportski događaj. Uzbekistan je domaćin desetog FIFA Svjetskog prvenstva u futsalu koje će se održati od 14. rujna do 6. listopada 2024. godine.

Hrvatska radiotelevizija (HTV i HR) pratit će prvenstvo u svome programu jer je hrvatska reprezentacija izborila nastup prvi put nakon 24 godine čekanja.

Hrvatska televizija će na svom Drugom programu (HRT – HTV2) izravno prenositi sve utakmice hrvatske reprezentacije, jednu polufinalnu i jednu finalnu.

Hrvatska će prvu utakmicu na prvenstvu odigrati u subotu 14. rujna u 12 sati u Bukhari protiv Tajlanda. Posebna poslastica bit će utakmica protiv Brazila, jedne od najboljih svjetskih selekcija koja svojom atraktivnošću jamči spektakl u ovoj dvoranskoj verziji nogometa u kojoj su na terenu četiri igrača i vratar.

Ova se utakmica igra 17. rujna u 17 sati. Natjecanje u skupini zatvaramo susretom protiv Kube 20. rujna u 14 sati i 30 minuta. Dalje idu dvije najbolje reprezentacije u skupini i četiri najbolje trećeplasirane, pa vjerujemo da će "Mini-vatreni" izboriti nastavak natjecanja u nokaut fazi.

Utakmice će komentirati Stjepan Balog i Luka Petrinec.

Utakmice će biti dostupne 72 sata od emitiranja na multimedijskoj platformi HRTi.

Linker
11. rujan 2024 13:27