Tea Cimaš/CROPIX
STUTTGART NA KANTRIDI

Fredi Bobic presretan zbog povratka u Rijeku, Labbadia: 'Čekaju nas anonimci'

Većina Rijekinih igrača su hrvatski nogometaši, a svi znamo kako to znači da znaju igrati nogomet. Naši će igrači vidjeti predivan, jedinstveni stadion - priča Bobic
Piše: Daniel VukušićObjavljeno: 10. kolovoz 2013. 11:02

"Sretan ždrijeb u Europskoj ligi". Takav je naslov ponudio Bild, u daljnjem tekstu objašnjavajući kako su Eintracht i Stuttgart dobili itekako prolaze protivnike u Karabakhu, odnosno Rijeci.

Focus.de donosi još "bolji" opis: "Anonimci na putu". Ali, potrudili su se iskopati podatke o našem predstavniku, navodeći dva osvojena kupa te "fantastičan stadion ispod 50-metarskih stijena koji podsjeća na Bragin". Uglavnom, svi ističu kako je Fredi Bobić, sadašnji sportski direktor završio karijeru u Rijeci. Kicker.de piše kako Riječani ne bi trebali predstavljati veću prepreku na putu do skupina EL. Zanimljiva je izjava trenera Labbadije, koji je, usput budi rečeno, bio dosta živčan nakon Boteva i novinarskih oštrih pitanja

- Ne znam ništa o našem idućem protivniku.

Veliki Fredi Bobic, danas VfB-ov sportski direktor, priča:

- Rijeka je bila moja posljednja igračka postaja, iskustvo koje se ne zaboravlja. Ma, zapravo, znao sam da ćemo baš Rijeku izvući i baš mi je drago! - ne skriva Bobic.

- Neću govoriti o izgledima. Većina Rijekinih igrača su hrvatski nogometaši, a svi znamo kako to znači da znaju igrati nogomet. Naši će igrači vidjeti predivan, jedinstveni stadion na kojem smo 2006. u Rijeci slavili osvajanje Kupa. Jako se veselim što ću opet na Kantridu!

Linker
22. rujan 2024 20:22