Club Bruges' Ivan Perisic celebrates after winning against Partizan Belgrade during their Europa League soccer match at the Jan Breydel stadium in Bruges October 22, 2009. REUTERS/Francois Lenoir (BELGIUM SPORT SOCCER)
 FRANCOIS LENOIR
SVI ŽELE SPLIĆANINA

Everton pronašao zamjenu za Pienaara, Moyes iz Bruggea dovodi Ivana Perišića?

Spominje se pisanje Goal.coma, koji je objavio da će Evertonovu menadžeru Davidu Moyesu mogući pokušaj dovođenja Hrvata nastojati onemogućiti Fulham i Napoli
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 13. siječanj 2011. 15:59

O mogućnosti transfera hrvatskog nogometaša Ivana Perišića iz Club Bruggea u Everton počeli su pisati i lokalni otočki dnevnici, poput Liverpool Echoa. Moguće dovođenje 21-godišnjega hrvatskog veznjaka na Goodison Park vezano je uz sudbinu južnoafričkoga 28-godišnjeg veznjaka Stevena Pienaara, kojem ugovor istječe s krajem sezone i za njega se interesira više premierligaških klubova.

Liverpool Echo piše da ga u klubu razmatraju kao moguću zamjenu za 28-godišnjeg Afrikanca.

Navodi se da je Perišić u 53 utakmice belgijske lige zabio 20 golova, da može igrati na krilu kao i iza dvojice napadača, te da je na glasu kao najveća perspektiva hrvatske reprezentacije. Spominje se također pisanje Goal.coma, koji je objavio da će Evertonovu menadžeru Davidu Moyesu mogući pokušaj dovođenja Hrvata nastojati onemogućiti londonski Fulham i talijanski Napoli.

Na koncu, dodaje se da Perišić ugovor s belgijskim klubom ima do ljeta 2015. godine, te da definitivno neće biti jeftin.

Linker
23. travanj 2024 16:50