Simon Kjaer slavi izjednačujući zgoditak
 OLI SCARFF Afp
NAPETA ZAVRŠNICA

Video: Veliko slavlje Milana na Old Traffordu u nadoknadi! Pogledajte lošu reakciju vratara Man Uniteda

Nakon prvog dvoboja dobre šanse za prolazak dalje imaju i Glasgow Rangersi našeg Borne Barišića
Piše: SN, HinaObjavljeno: 11. ožujak 2021. 21:06

Milan je na Old Trafford stigao bez Rebića, Mandžukića, Ibrahimovića, Calhanoglua i Bennacera, ali se u Italiju vraća s vrlo obećavajućim rezultatom. Doduše, i domaća je momčad bila vrlo hendikepirana neigranjem Cavanija, Mate, Pogbe, Rashforda, De Gee i Jonesa.

I upravo se izostanak De Gee pokazao se kao veliki gubitak. Igrala se 92. minuta kada je Danac Kjaer glavom nakon kornera zabio za izjednačenje, a pritom je vratar Man Uniteda Henderson vrlo loše reagirao.

GOL MILANA POGLEDAJTE OVDJE!

Engleska momčad povela je u 50. minuti, sjajnu dubinsku loptu odigrao je Bruno Fernandes, 'zaspao' je Tomori kojem je iza leđa uletio Diallo i glavom prebacio istrčalog Donnarummu.

Novi škotski prvak Glasgow Rangers, za kojeg je cijelu uutakmicu uz žuti karton odigrao i hrvatski reprezentativac Borna Barišić, izborio je remi na gostovanju u Pragu kod Slavije, koja je u šesnaestini finala izbacila Leicester. Helander je 'poništio' pogodak Stanciua, Gerrardova momčad ima dobre izglede za prolaz u četvrtfinale.

Najveći posao obavili su Ajax i Villarreal. Nizozemci su u drugom poluvremenu zabili čak tri pogotka Švicarcima, a Španjolci su u velikoj prednosti nakon slavlja u Kijevu...

Arsenal je slavio u gostima kod Olympiacosa s 3:1 i praktički osigurao prolaz. Topnici su poveli preko Norvežanina Odegaarda, da bi početkom drugog dijela za Grke poravnao El Arabi. Londonska momčad ipak je pokazala kvalitetu u Pireju, a pobjedu su im donijeli Gabriel i Egipćanin Elneni.

Roma su na Olimpicu iznenađujuće lako obračunala sa Šahtarom (3:0), pogocima Pellegrinija, El Shaarawyja i Mancinija, dok je Granada s 2:0 pobijedila norveški Molde.


Rezultati prvih susreta osmine finala Europske lige:

Ajax - Young Boys 3-0 (Klaasen 62, Tadić 82, Broobey 90+2)

Dinamo Kijev - Villarreal 0-2 (Gerard Moreno 30, Raul Albiol 52)

Manchester United - Milan 1-1 (Diallo 50//Kjaer 90+2)

Slavia Prag - Rangers 1-1 (Stanciu 7//Helander 36)

Roma - Šahtar 3:0 (Pellegrini 23, El Shaarawy 71, Mancini 77)

Granada - Molde 2-0 (Molina 26, Soldado 76)

Olympiacos - Arsenal 1-3 (El Arabi 58/ Odegaard 34, Gabriel 79, Elneny 85)

Tottenham - Dinamo 2-0 (Kane 25, 70)

Uzvrati su na rasporedu 18. ožujka.

Linker
25. lipanj 2024 09:06