RONALD GORSIC/CROPIX
NISU TO OČEKIVALI

VIDEO: Prekrasne scene ispred Maksimira apsolutni su hit, pogledajte kako su dočekani dinamovci

Dinamo je osigurao novi veliki rezultat i ukupnu zaradu od preko 10 milijuna eura
Piše: SNObjavljeno: 04. prosinac 2020. 14:16

Dinamo je pobjedom u Nizozemskoj osigurao europsko proljeće i to već postaje kontinuitet, jer drugo je u zadnje tri sezone nakon što se čekalo više od pet desetljeća. Veliki rezultat proslavio se i na Maksimiru...

Djelatnici kluba mahali su zastavama u iščekivanju klupskog autobusa. Slavi se sjajan rezultat, osigurana je utakmica u veljači, a i dodatno će se napuniti klupska blagajna.

Naime, kao što smo pisali, Dinamo je već zaradio 11,74 milijuna eura ove sezone, a to itekako zaslužuje pljesak zaposlenika u Maksimirskoj 128.

"Nismo pretjerano ni slavili, ali moglo se više odspavati. Imamo uskoro novu utakmicu pa smo nešto manje slavili. Fascinantan je ovo rezultat i pokazali smo da možemo biti konkurentni u Europi. Nemam riječi kako igramo i prema naprijed i u obrani, statistika dovoljno govori", rekao je Bruno Petković.

Dinamo je prvi u skupini, to zadnja utakmica protiv CSKA-a više ne može promijeniti. Ždrijeb šesnaestine finala Europske lige bit će 14. prosinca, prva utakmica igra se 18., a uzvrat 25. veljače.

Apsolutni kralj nedirnute mreže, Dominik Livaković, također je zadovoljan učinjenim...

"Toliko smo dobro igrali da u ovoj utakmici golman nije niti trebao", rekao je i dodaje:

"Prve dvije utakmice mi nije bilo tako lagano, ali sada sve izgleda puno lakše. Bez greške smo odigrali posljednje dvije utakmice, napredujemo iz utakmice u utakmicu".

S obzirom na na to da je pobjednik skupine, Dinamo će u ždrijebu biti nositelj, a potencijalni suparnici su drugoplasirani iz skupina Europske lige te četiri slabija trećeplasirana iz skupina Lige prvaka...

Linker
24. travanj 2024 06:19