Frenkie de Jong

 DAVID ALIAGA Nurphoto Via Afp
LAVINE REAKCIJA

‘Frenkie de Jong napokon dolazi u Manchester United...ovo je bilo suđeno i vrijeme je za osvetu!‘

Zanimljive su bile reakcije navijača na društvenim mrežama nakon ždrijeba Europske lige
Piše: SNObjavljeno: 07. studeni 2022. 16:26

Najzanimljiviji par međurunde ovosezonske Europske nogometne lige je Barcelona - Manchester United.

Bit će to dvoboj klubova koji u svojim vitrinama imaju 97 velikih trofeja, Barcelona 26 nacionalnih prvenstava i 31 nacionalni kup u pet naslova europskog prvaka, a Manchester United 20 nacionalnih pevenstava, 12 nacionalnih kupova i tri naslova prvaka Europe.

Posebice su bili zanimljivi oni vezani od nizozemskog veznjaka Barcelone Frenkiea de Jonga koji se cijelo prošlo ljeto medijski dovodio u kontekst potencijalnog transfera u Manchester United. Isti na kraju nije realiziran.

"De Jong napokon dolazi u Manchester....vrijeme je za osvetu zbog De Jonga, ovo je bilo suđeno", samo su neki od komentara vezanih uz De Jonga.

A nizozemski veznjak navodno je na ljeto odbio transfer u Manchester United upravo zbog činjenice jer ‘Crveni vragovi‘ igraju u Europskoj ligi, a ne Ligi prvaka.

"Ovo je prilika da Cristiano Ronaldo pokaže Barceloni da je on GOAT još jednom, molio sam se za ovakvu priliku", komentirao je jedan navijač na društvenim mrežama.

Kako bilo, dalje će u proći samo jedan velikan, susreti međurunde igrat će se tijekom veljače, a pobjednici će se pridružiti u osmini finala pobjendici skupina Europske lige Arsenalu, Betisu, Fenerbahceu, Ferencvarosu, Feyenoordu, Freiburgu, Real Sociedadu i Unionu Saint-Gilloiseu.

Linker
07. svibanj 2024 05:17