Marcelo Brozović
 Valerio Pennicino/Getty Images
EPIC BROZO I DALJE NA LEDU

ČAK MU NI PIZZA NIJE POMOGLA Brozović je u znak pomirbe ponudio originalnu ispriku, ali ju je trener hladno odbio: 'Reći ću vam kada će se vratiti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. rujan 2016. 23:26

Milanski Inter koji u svojim redovima ima dvojicu hrvatskih reprezentativaca, nakon domaćeg poraza od Hapoel Be’er Sheve gostuje kod Sparte u Pragu. Ivan Perišić je u Pragu, ali Frank de Boer odlučio je još malo na ledu držati Marcela Brozovića, kojeg nema na popisu od 20 igrača koje je odveo u glavni grad Češke.

Frank de Boer još uvijek drži Broza na distanci, a 23-godišnjaku je ovo i četvrta utakmica u nizu da nije na popisu za utakmicu. Premda se vratio treninzima s momčadi Intera, Frank de Boer još uvijek ga drži na distanci. Naime, prema pričama iz Italije, Brozović se ispričao treneru De Boeru zbog ponašanja nakon što je prije dva tjedna zamijenjen protiv Hapoela, a suigrače je uz ispriku obećao počastiti pizzom, ali je Nizozemac ispirku - odbio.

"Marcelo se vratio na treninge, radi, ali ja ću odlučiti kada će se vratiti u momčad. Pravila se moraju znati i poštivati. Roma tijekom vikenda? Tko zna, možda..."

Prema pisanju talijanskih medija, taj je povratak vrlo realan, pogotovo ako se od ozljede ne oporavi Joao Mario...

Linker
17. lipanj 2024 07:51