MANCHESTER, ENGLAND - NOVEMBER 14: Brooklyn Beckham of Great Britain and Ireland comes on as a substitute for his father, David Beckham during the David Beckham Match for Children in aid of UNICEF between Great Britain & Ireland and Rest of the World at Old Trafford on November 14, 2015 in Manchester, England. (Photo by Alex Livesey/Getty Images)
 Alex Livesey/Getty images / 2015 Getty Images
ZAMJENA STOLJEĆA

ENGLEZI U EKSTAZI Čak se i sir Alex nasmijao kada je vidio smjenu generacija

Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 15. studeni 2015. 22:13

Kao da su znali, u subotu su u Manchesteru na travnatim daskama Teatra snova humanitarnu utakmicu pod pokroviteljstvom UNICEF-a odigrale bivše zvijezde Velike Britanije i momčad Ostatka svijeta.

U 90 minuta koje su nekako, barem na tren, iz glave izbacile parišku slagalicu strave, u potezima koji su nosili miris nogometne romantike Britanci pod vodstvom legendarnog sir Alexa Fergusona slavili su sa 3:1. No rezultat je u bio u drugome planu, jer na terenu su svoja umijeća pokazivale legende poput Owena, Scholesa, Giggsa i Beckhama s jedne te Seedorfa, Ronaldinha, Figa i Kluiverta s druge strane.

A kulminacija se zbila u 75. minuti kada je Ferguson odlučio učiniti 'smjenu generacija'. Iz igre je, naime, izvadio Davida, a u igru uveo - Brooklyna Beckhama! Sa sedmicama na leđima, otac i sin su se pozdravili, stadion je proključao, a čak se i sir Alexu, cijepljenom na emocije, potkrao smiješak na rubu inače ciničnih usana...