CROPIX
POTRAGA ZA TRENEROM

DUET NA KLUPI? Magath ostaje samo san, Krznar i Cvitanović su realna opcija

U kuloarima zasad najbolje kotiraju dva prijatelja, Tomislav Ivković i Zlatko Kranjčar
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 27. studeni 2013. 15:22

U očekivanju uzbudljivog kraja polusezone malo je utihnula priča o novom treneru koji bi na zimu trebao od mlađeg Mamića preuzeti trenersko žezlo. U kuloarima zasad najbolje kotiraju dva prijatelja, Tomislav Ivković i Zlatko Kranjčar. Felix Magath će, izgleda, ostati samo kao zgodna, preskupa avanturistička priča.

Ipak, na scenu je istrčala nova varijanta koja bi na neki način bila iznenađenje, ali s druge strane i logičan potez. Naime, procurilo jest da bi Dinamo na zimu mogao preuzeti trenerski dvojac Igor Cvitanović - Damir Krznar! Kao što znate, radi se o pomoćnicima Zorana Mamića. Ta priča bi se mogla ispričati ukoliko Modri do svršetka ove polusezone zaredaju s pobjedama, završe kao tzv. jesenski prvaci i izbace Hajduk iz Kupa. Ukoliko još "sjedne" i koji europski bod, kažu upućeni maksimirski izvori, postoji velika mogućnost da Cvita i Krki budu "novi trener".

U taj dvojac braća Mamić imaju ogromno povjerenje , a u privatnim razgovorima tvrde da se radi o iznimno perspektivnim trenerima s jasnom vizijom, a konačno, domaći su dečki, istinski dinamovci koji bi samo nastavili svoj rad u plavom klubu. Cvitanović je usput i najbolji strijelac u povijesti maksimirskog kluba, živa legenda. Nadalje, Igor se dokazao u nogometnoj školi gdje je bio iznimno uspješan trener juniora, dok se za Krznara tvrdi da trenerski posao nosi u genima.

Inauguracijom Cvitanovića i Krznara blizak momčadi, kao svojevrsni supervizor, ostao bi Zoran Mamić koji bi također imao utjecaj na svlačionicu. Ipak, ne treba brzati u zaključcima, pričekajmo kraj polusezone.

Linker
22. rujan 2024 06:35