PRIJATELJSKE

Dudu zabio, Bilić remizirao

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. srpanj 2012. 00:05

Hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva bio je strijelac jednog pogotka u 4-3 pobjedi svog Šahtara protiv švicarskog Young Boysa. U golijadi koju su nogometaši Young Boysa i Šahtara priredili za 3000 okupljenih navijača, hrvatski napadač Eduardo postigao je pogodak za vodstvo ukrajinske momčadi 2-1.

Poveo je Šahtar preko Williana u 9. minuti prvog poluvremena. Na 1-1 izjednačio je Mayuka u 17. prije negoli je spomenuti Eduardo zabio u 26. za 2-1.

Willian je s još dva pogotka u 39. i 44. upisao svoj hat-trick, ali i odveo Šahtar do, pokazalo se, nedostižne prednosti 4-2. Za Young Boyse su još pogotke postigli Spycher (42-11m) i Bobadilla (71).

Kapetan kluba iz Donjecka i hrvatske reprezentacije, Darijo Srna, odigrao je cijelu utakmicu, dok je Eduardo zamijenjen nakon prvih 45 minuta susreta.

Bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić krenuo je s remijem na klupi Lokomotiv Moskve u prijateljskoj utakmici u Mariboru protiv istoimenog domaćina...

Lokomotiv, koji je nakon ispadanja Hrvatske s Europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini preuzeo Slaven Bilić, odigrao je 1-1 s Mariborom u prijateljskom susretu igranom u Sloveniji. Poveo je Maribor preko Tavaresa u 13. minuti, a na 1-1 izjednačio je Glušakov u 38..

Nogometaši Lokomotiva pripremali su na Pohorju za novu sezonu ruskog prvenstva koje počinje 22. srpnja. Prvu službenu (natjecateljsku) utakmicu na klupi moskovskog kluba Bilić će imati u gostima kod Mordovije.

Linker
22. rujan 2024 00:54