Srđan Vrančić / CROPIX
ŠIME PREMA PORTU

Dinamo sprema transfer Vrsaljka: 'Nemojte se čuditi ako će beka igrati Vida'

Porto nije jedini koji želi Vrsaljka, u igru su se uključili neki bundesligaši, ali i klubovi iz Premiershipa i nije nemoguće da baš Vrsaljko bude prvi koji će otići iz Dinama
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 13. prosinac 2012. 22:26

Tko će prvi napustiti Maksimir? Pitanje koje, naravno, intrigira sve u Dinamu i oko njega jer, sigurno je, Dinamu treba jedan kvalitetan transfer. Sammir je na izlaznim vratima, Ibanez bi mogao otići besplatno jer mu ugovor istječe na ljeto, Vida je zamalo otišao već lani, Kovačić i Halilović stalna su meta najjačih klubova.

Međutim, zadnjih se dana i tjedana nešto kuha oko Šime Vrsaljka. Momak koji se krajem jeseni počeo vraćati u formu i time pokazao da nije 'mrtav', ponovno intrigira inozemne klubove.

- Nemojte se čuditi ako će na proljeće beka igrati Vida - čuli smo oko Maksimira, a u priču o Vrsaljkovu odlasku uključio se i Tonel. U svom prvom intervjuu portuglaskim medijima nakon odlaska iz Dinama priznao je da zna da Vrsaljka prati i Porto.

- Pričao sam nedavno s njim o tome, ali detalje vam neću otkriti. On je odličan mladi igrač, ali ako želi napredovati mora što prije otići iz Dinama, jer u dvije godine nije dovoljno napredovao, samo stagnira - rekao je Tonel.

No, Porto nije jedini koji želi Vrsaljka, u posljednje vrijeme opet su se u igru uključili neki bundesligaši, ali i klubovi iz Premiershipa, nije nemoguće da baš Vrsaljko bude prvi koji će otići iz Dinama. Podsjetimo, već je nekoliko puta bio blizu, prvi put je zagrizao Arsenal, drugi put Manchester City, a ljetos je bio na korak od odlaska u Bayer iz Leverkusena. Međutim, Mamić ga je zadržao u Maksimiru, sad, kad je interes opet obnovljen, Vrsaljko bi mogao otići. Ali ne treba prejudicirati, on je još uvijek 'debelo' u Dinamu.

Linker
22. rujan 2024 06:46