BIVŠI DINAMOVAC

Diddy Guela: Dinamo je velika momčad, ali ove sezone Ligu prvaka će igrati - Ludogorec!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 04. srpanj 2012. 11:01

Susret s bivšim dinamovcem Franckom Mangom Guelom (26), kojeg svi zovu Diddy bio je srdačan. Pamtimo ga kao simpatičnog čovjeka, nasmijanoga i raspoloženog. U Dinamo je stigao 2007. iz grčke Kerkyre, odigrao je nekoliko dobrih utakmica i pokazao razoran udarac. Međutim, u Dinamu nikad nije dobio pravu priliku, a zarađivao je 150 tisuća eura po sezoni. Bio je nezadovoljan statusom, pa je otišao, a kao jedan od razloga odlaska spominjao se incident s Antom Tomićem koji mu je na jednom treningu navodno kazao “tko te je.., crnčugo”.

Danas Guela priča samo dobro o Dinamu...

- Za Dinamo me vežu samo krasne uspomene. Bilo mi je lijepo, igrao sam u velikom klubu.

Što ste kazali treneru Petevu i svojim suigračima o Modrima?

- Znaju oni sve. Dinamo je jak, moćan, prošle sezone igrali su Ligu prvaka. Nisu dobro prošli, ali su imali teške protivnike. Ako si posljednji u skupini s Realom, Lyonom i Ajaxom, ne trebaš plakati. Jedino nisam očekivao da će onako biti poraženi u Maksimiru od Lyona. Dinamo zaista ima vrhunskih nogometaša u momčadi, Sammir, Badelj, Vida, Kelava, Leko... Ma, super su!

Tko je favorit?

- Prošle sezone sam gledao Dinamo u Ligi prvaka, a ove sezone želim s Ludogorecom igrati Ligu prvaka! Vjerujem da će mi se ta želja ostvariti.

Dakle, po vama Ludogorec izbacuje Dinamo?

- Da, mi idemo dalje!

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-a!

Linker
21. rujan 2024 09:53