AP
MEXES

'Deschamps nema pojma'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. studeni 2012. 13:51

U uvijek burnoj francuskoj nogometnoj reprezentaciji se dogodio novi sukob. U glavnim ulogama su izbornik Didier Deschamps i nogometaš, inače član Milana, Philippe Mexes. Mexes, 30-godišnji branič, u posljednje je vrijeme bio daleko od reprezentacije, te nije nastupao niti na posljednjim kvalifikacijskim ogledima za SP 2014., kao niti na dvije posljednje prijateljske utakmice (Japan i Italija).

Francuski novinari su pitali Deschampsa, između ostaloga, i kakva je situacija s Mexesom, a ovaj je odgovorio kako ga neće zvati dok se ne vrati u formu. Inače, Mexes u posljednje vrijeme igra konstantno i po ocjenama talijanskih novinara, vrlo dobro u Milanu, a svima je u sjećanju njegov genijalni pogodak kojeg je u Ligi prvaka zabio Anderlechtu. Okrenut leđima je, nakon primirivanja lopte prsima, postigao pogodak škaricama s vrha šesnaesterca.

- Molio bih Deschampsa samo jednu stvar. Neka prestane pričati o meni, jer nema on pojma o tome šta mi se događa, kako igram i bilo što vezano uz mene - rekao je za L'Equipe Mexes i dodao:

- Njegovi izgovori su smiješni. Neka se bavi s reprezentacijom na svoj način, ali mene neka ostavi na miru. Razlog da ne igram jer sam u lošoj formi je očajan.

Linker
22. rujan 2024 15:31