UKORIO ŠTIMCA

Davor Šuker odlučan: 'Netko se malo zaigrao, bit će packi zbog reakcija o generalima'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. studeni 2012. 20:57

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker gostovao je na Z1 televiziji u emisiji 'Sport nedjeljom’, a tom je prigodom izrazio i svoje nezadovoljstvo izjavama izbornika Igora Štimca o oslobođenim generalima Gotovini i Markaču.

- Za mene su govori generala Gotovine i Markača bili najbolji. Kratko i jasno, gledajmo u budućnost. Netko se malo zaigrao, ali bit će i malo packi. Nadam se da su i generali navijači i da mogu doći na stadion. U ovoj euforiji ne trebamo razmišljati tko će izvesti početni udarac, trebamo razmišljati kako otići na Svjetsko prvenstvo u Brazil i kako osvojiti tri boda.

Malo je nespretno reagirao i naš izbornik Štimac, i malo je nespretno reagirao naš glasnogovornik Cvijanović. Moramo paziti, ta utakmica je nešto iznad svega, tražili smo prije dva-tri mjeseca da se tenzije smire i tako se moramo i ponašati. Na kraju su važna samo ta tri boda. Tko bude pobjednik taj će biti heroj, tko izgubi ili uzme bod neće biti zadovoljan. Sveto nam je da idemo u Brazil, ali moramo pokazati respekt prema Srbiji, prema himni, moramo pokazati da smo civilizacijska zemlja - poručio je Šuker.

Linker
22. rujan 2024 07:33