AFP
BIZARNA POSUBA

Courtois će braniti protiv Chelseaja samo ako Atletico plati šest milijuna eura!

U Madridu strahuju da će ždrijeb u petak spojiti Atletico i Courtoisov matični klub
Piše: ArhivaObjavljeno: 10. travanj 2014. 12:46

Ukoliko bi u kuglice na ždrijebu Lige prvaka spojile Atletico Madrid i Chelsea, klub iz Madrida suočio bi se s velikim problemom. Naime, njihov sjajni vratar Thibaut Courtois je službeno igrač Chelseaja na posudbi u Atleticu i sada se postavlja pitanje smije li Belgijac igrati protiv svog matičnog kluba. Odgovor je - smije! Međutim, u cijeloj priči postoji jedna caka zbog koje Courtois sasvim sigurno neće braniti ukoliko Atletico bude igrao protiv Mourinha i društva.

U njegovom ugovoru stoji klazula da Courtois može braniti protiv Chelseaja samo ako Atletico plati 3 milijuna eura po utakmici! Dakle, nevjerojatnih 6 milijuna eura za polufinale. Predsjednik Atletica Enrique Cerezo upoznat je s cijelom situacijom i odmah je nakon pobjede protiv Barce rekao:

- Ako izvučemo Chelsea, Courtois sasvim sigurno neće braniti. To je ipak preveliki iznos...

Koga će onda Simeone staviti na gol umjesto belgijske hobotnice? Daniel Aranzubia je prva pričuva, ali čovjek ima 34 godine i ove sezone ima samo pet nastupa. U jednoj od tih utakmica nije se proslavio - Atletico je izgubio d Almerije 2-0, a Aranzubia je dobio cvrni karton...

Linker
24. rujan 2024 12:29