Damir Krajač/CROPIX
NOVI POČETAK

Ćorluka: Osjetio sam bilo kluba i grada, uvjeren sam da ću ispuniti sve ambicije!

Bio sam s gazdaricom, radi se o jednoj vrlo zanimljivoj ženi koja obožava nogomet, a momčadi pruža apsolutno sve da ostvari zacrtane stvari - rekao je Čarli
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 04. srpanj 2012. 15:19

Dvadeset minuta uoči 'deadlinea', u 11.39 na recepciji Habakuka pojavio se Vedran Ćorluka. Osunčan, svjež, oran za nove izazove.

- Sjajno se osjećam, bio sam 4-5 dana u Moskvi, osjetio bilo kluba i grada, vidio sam o kakvoj se ambicioznoj sredini radi i zbog svega toga osjećam uzbuđenje i želju za radom. Dapače, želim opravdati dovođenje i ispuniti sve ambicije.

Osim grada i kluba na njega je dojam ostavila i predsjednica...

- Jest, bio sam s gazdaricom, radi se o jednoj vrlo zanimljivoj ženi koja obožava nogomet, a momčadi pruža apsolutno sve da ostvari zacrtane stvari.

Tottenham i London nasuprot Lokomotivu i Moskvi...

- Momčadi još ne mogu usporediti, moram ih osjetiti i vidjeti kroz nekoliko treninga, ali klub kao klub... Nema prevelike razlike. Dapače, ovdje ima više ljudi na pripremama nego u Tottenhamu.

Euro je još svjež, kakav je bio rastanak s izbornikom?

- Nismo mu ništa kupili, bili smo škrti. Imali smo sastanak, popričali i rastali se. Nažalost, s gorkim okusom među zubima, dogodio nam se neuspjeh, nije završilo onako kako smo priželjkivali. Nije bilo lako kazati 'zbogom', ali tako je to u današnjem nogometu, nema previše tuge, svi odlaze, neki novi dolaze. Njima ćemo se, naravno, prilagoditi, Hrvatska je ispred svih nas.

Je li ono finale barem malo olakšalo dušu?

- Ne, žao mi je i dalje zbog nas. Španjolska je, moj je dojam, svoju najbolju partiju odigrala u finalu, sve dotad bilo je u drugoj brzini, i upravo mi je stoga žao što im se to nije osvetilo protiv nas. Nisu pokazali da su bolji od Hrvatske.

Linker
21. rujan 2024 21:28