VfL Wolfsburg's Edin Dzeko celebrates his goal against Werder Bremen during their German Bundesliga first division soccer match in Bremen November 28, 2009. REUTERS/Christian Charisius (GERMANY - Tags: SPORT SOCCER) ONLINE CLIENTS MAY USE UP TO SIX IMAGES DURING EACH MATCH WITHOUT THE AUTHORITY OF THE DFL. NO MOBILE USE DURING THE MATCH AND FOR A FURTHER TWO HOURS AFTERWARDS IS PERMITTED WITHOUT THE AUTHORITY OF THE DFL. FOR MORE INFORMATION CONTACT DFL DIRECTLY
 Reuters
NOVA PONUDA

City Džeki nudi 35 mil. eura?

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 18. prosinac 2010. 14:25

Opet su zaredale vijesti o 24-godišnjem, prilično traženom bosansko-hercegovačkom nogometašu, Edinu Džeki. Tijekom vikenda su procurile informacije o novim nastojanjima Arsenala i Manchester Cityja da ga dovedu.

Nakon što su neki engleski mediji donijeli priču po kojoj je Arsenal spreman na "rekordnu ponudu od 24 milijuna engleskih funti", uslijedila je i nova epizoda o Džeki, ali iz kuta Manchester Cityja.

Taj je klub ovog ljeta tražio sjajnog strijelca Wolfsburga, ali nije želio prihvatiti prag od 40 milijuna eura koliku je cijenu postavio Wolfsburg budućim kupcima. Znano je da City priprema ugovor kojeg će podastrijeti Džeki. U pitanju je ugovor s trajanjem od pet sezona, kao i godišnja plaća od sedam milijuna eura. No, i ako Džeko prihvati sve te opcije ovog Premierligaša, kao prepreka za transfer i dalje stoji Wolfsburg. Kao i svih ranijih mjeseci dosad.

Linker
25. rujan 2024 02:26