Davor Pongračić / Cropix
PRAVA PROSLAVA

Cico prespavao pressicu i snimanje, a večer prije izjavio: Imam ponudu iz Engleske!

Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 06. lipanj 2011. 15:01

Treba li spomenuti da je sa subote na nedjelju Cico noć spojio s danom. Kad su se gosti povukli na pričuvne položaje, tj. otišli spavati, izbornik je nastavio kružok s Dragijem Kanatlarovskim, specijalnim informatorom za ‘akciju Bugarska’. Navodno je odlazak u sobu odgođen gotovo do - doručka.

Jasno je da Zlatko u međuvremenu propustio je i snimanje za emisiju ‘Fudbal plus’ Milorada Đurkovića u 11.30. Onda je otkazana konferencija s podgoričkim novinarima zakazana za točno u podne. Potparol nogometne federacije Ivan Radović izvjestiteljima je priopćio da se radi o višoj sili prouzročenoj privatnim obvezama. U dotično vrijeme Cicek se vjerojatno okrenuo na lijevi bok i malo zahrkao...

Večer prije naznačio je da ima ponudu iz Engleske. Neke spekulacije o Manchester Cityju zvuče nestvarno i ne smiju se uzimati ozbiljno. Aston Villa je problem trenera skinula s dnevnog reda. Je li u opciji Fulham? Ne znaju ni ciganka ni baba vračara. Činjenica je da Kranjčar voli tehnicirati Dinamom, i da svaka takva kombinacija tjera krv u Savićevićeve obraze, bore na čelo.

Provjerili smo kod kolege novinara Đurkovića bi li NS Crne Gore pristao na Kranjčarov paralel-slalom, na to da usporedo vodi i neki klub?

- Ni govora, nema teorije!

A da Zlatko spomene kako ga zovu ovdje i(li) ondje, prezident bi svakako ispalio ‘Srećan ti put!’

Ostatak teksta pročitajte u tiskanom izdanju!

Linker
27. rujan 2024 09:11