Getty
NIKAD LOŠIJI START

Chelsea na konopcima, a Mourinho ratuje sa svima: 'Ne postoji bolji od mene'

Nakon 5 odigranih kola u novoj sezoni engleskog nogometnog prvenstva aktualni prvak Chelsea nalazi se na 17. mjestu ligaške ljestvice s tek četiri osvojena boda, a londonski plavi izgubili su tri od posljednje četiri utakmice.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 14. rujan 2015. 18:35

Chelsea ne pamti lošiji start u sezonu u eri Romana Abramoviča, a priliku za iskupljenje tražit će za početak u sljedećim dvjema utakmicama, prvo protiv Maccabija u Ligi prvaka (srijeda), a potom i protiv Arsenala u Premierligi (subota).

Posljednji u nizu šokova za Mourinhovu momčad uslijedio je u subotu kada ih je na Goodison Parku savladao Everton s 3-1. Nakon susreta Chelseajev menadžer Jose Mourinho se verbalno sukobio s menadžerom suparničke momčadi Robertom Martinezom. Kontroverzni Portugalac omeo je Martineza dok je davao intervju nakon utakmice smatrajući da je on trebao biti prvi na redu za davanje izjava.

"Roberto, sljedeći put mi reci da idem prije tebe jer mi moramo na put", rekao je ljutiti Mourinho, te je potom opsovao.

"Ja to ne kontroliram Jose, ne kontroliram to“, uzvratio je Martinez i dodao.

"Kada nas je pobijedio sa 6-3 prošle sezone bio je tako pristojan čovjek. Više mi se sviđa takav“.

Nervozni Mourinho uoči utakmice također je otišao usred intervjua s novinarem BT Sporta Rayom Stubbsom kada ga je ovaj upitao za propali pokušaj dovođenja Evertonovog igrača Johna Stonesa.

"Uoči utakmice ovo traje predugo", rekao je Mourinho i jednostavno otišao.

Od početka sezone Mourinho se našao u nemilosti navijača nakon protjerivanja lijepe Chelseajeve liječnice Eve Carneiro, usprkos lošim rezultatima uvjeren je kako u klubu ne mogu pronaći boljeg od njega.

"Ja sam pravi čovjek za ovaj posao. Mislim da nema boljeg čovjeka koji bi bolje obavljao moj posao“, rekao je Mourinho, čiji je odnos s vlasnikom Abramovičem bio prilično ružan 2007. godine. Ostaje za vidjeti hoće li ruski tajkun ovoga puta imati više strpljenja s Portugalcem.









Linker
22. rujan 2024 11:35