Drago Sopta/Cropix
OVO SE NE ODBIJA...

Chelsea Modriću ponudio 130.000 funti tjedno: 'Kod nas će postati Luka Mod rich'

Činjenica da klub još nema menadžera neće usporiti stvari. Postoji lista željenih igrača i Modrić je na vrhu, kazao je anoniman izvor dobro upućen u zbivanja unutar kluba
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 14. lipanj 2011. 12:59

Pod naslovom "Chelsea: Učinit ćemo Moda bogatim" londonski tabloid The Sun donosi tekst u kojem se navodi basnoslovna svota novca koju je klub sa Stamford Bridgea spreman ponuditi za privlačenje hrvatskog nogometnog reprezentativca Luke Modrića...

Veliki interes za Modrićem na tržištu tjera najbolje svjetske klubove na licitiranje svotama koje su spremni ponuditi za dovođenje sjajnog hrvatskog playmakera u redovima Tottenhama. U redovima "bluesa" se nadaju da će upravo oni biti ti kojima će to i uspjeti, budući im manjka kreativnosti u veznoj liniji, te su prošlu sezonu okončali bez trofeja.Tako je Chelsea navodno spreman ponuditi Modriću 130.000 tjednih primanja, što je skoro tri puta veća plaća nego li ju ima trenutno u Tottenhamu.

- Činjenica da još klub nema menadžera neće usporiti stvari. Postoji lista željenih igrača i Modrić je na njenom vrhu – kazao je anoniman izvor dobro upućen u zbivanja unutar Chelseaja za The Sun.

Pored organizatora igre u Cheseaju su u potrazi i za desnim braničem i brzonogim krilnim napadačem, a kapetan momčadi John Terry uvjeren je da će klub dovesti željena pojačanja:

- Potpisali smo dva sjajna pojačanja u siječnju, Fernanda Torresa i Davida Luiza. Oni su zaista osvježili klub i nadam se da će biti još pojačanja.

Daily Mail: Chelsea nudi Drogbu pod račun za Modrića

Tottenhamovu upornu dosljednost u namjeri da zadrži hrvatskog veznjaka Luku Modrića Chelsea je spreman omekšati prepuštanjem londonskim rivalima bjelokošćanskog centarfora Didiera Drogbe...

Informaciju navodi britanski dnevnik Daily Mail pozivajući se pritom na napis u The Sunu od istog dana. Konkurentski je dnevnik objavio vijest da je klub sa Stamford Bridgea, nakon što otkupi njegov višegodišnji ugovor s Tottenhamom, Modriću spreman gotovo pa utrostručiti plaću: umjesto dosadašnjih 50.000 funti, koliko tjedno prima na White Hart Laneu, hrvatski bi reprezentativac ubuduće primao 130.000 funti tjedne plaće.

Kad je u pitanju otkupna cijena Modrićeva ugovora, iznos se kreće oko 30 milijuna funti. S obzirom na to da u Tottenhamu ne žele niti čuti o puštanju Modrića pod tim uvjetima, Chelsea je navodno spreman u transfer uključiti 33-godišnjeg veterana iz Obale Bjelokosti. U Chelseaju znaju da Tottenhamu treba kvalitetan napadač, stoga igra na tu kartu ima perspektivu.

Linker
24. rujan 2024 14:30