www.tottenhamhotspur.com
LENNON

'Celtic će provjeriti Pletikosu'

'Harry Redknapp je govorio o Pletikosi, tako da ćemo ga pogledati. Kod Gordona je problem što neće biti spreman do listopada, ali on je kvalitetan vratar i na našoj je listi'
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 12. srpanj 2011. 12:25

Hrvatski vratar Stipe Pletikosa sljedeći bi tjedan trebao doći na probu u Celtic potvrdio je za Daily Record menažder kluba iz Glasgowa Neil Lennon...

Poljski golman Lukasz Zaluska nije se prošle sezone najbolje snašao, zbog čega je Lennon doveo na posudbu Frasera Forstera iz Newcastlea. Potonji se vratio među "svrake", tako da je Celtic opet ostao na Zaluski. Iako Lennon tvrdi da mu potpuno vjeruje, ipak će na provjeru dovesti i Pletikosu (32), a na radaru mu je i Škot Craig Gordon iz Sunderlanda.

- Harry Redknapp je govorio o Pletikosi, tako da ćemo ga pogledati. Kod Gordona je problem što neće biti spreman do listopada, ali on je kvalitetan vratar i na našoj je listi - rekao je Lennon.

Pletikosa je prošlu sezonu proveo na posudbi u Tottenhamu, ali imao je status tek trećeg vratara. Nakon završetka sezone u Premierligi, vratio se u moskovski Spartak s kojim ga ugovor veže još do kraja 2012. godine.

Linker
25. rujan 2024 04:27