Andrej Kramarić

 UWE ANSPACH Dpa Picture-alliance Via Afp
3. OVE SEZONE

VIDEO: Zabio i Andrej Kramarić! Pogledajte sjajnu snalažljivost raspoloženog napadača Vatrenih

Kramarić je pokazao da je u sjajnoj formi, na radost domaćih navijača.
Piše: HINAObjavljeno: 02. listopad 2022. 16:29

Pobjednika nije bilo u prvom nedjeljnom susretu 8. kola Bundeslige, nogometaši Herthe i Hoffenheima odigrali su u Berlinu 1-1.

Gosti su poveli u 25. minuti, a strijelac je bio hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić. Kabak je pucao, a u putanju lopte je ušao Kramarić te joj promijenio smjer i proslijedio je u mrežu. Bio je to Kramarićev treći prvenstveni pogodak u sezoni.

>>> POGODAK KRAMARIĆA POGLEDAJTE OVDJE <<<

Domaći sastav je izjednačio u 37. minuti, a strijelac je bio Lukebakio te je s tih 1-1 i završila utakmica. Herthi je ovo bio treći, a Hoffenheimu drugi ligaški remi u nizu.

Ivan Šunjić je odigrao cijelu utakmicu za Herthu, dok je Filip Uremović zamijenjen na početku drugog dijela. Kramarić je na drugoj strani odigrao cijeli susret, a njegov se Hoffenheim trenutačno nalazi na petom mjestu ljestvice.


Treća pobjeda u nizu Augsburga

Nogometaši Augsburga nastavili su s dobrim igrama te su u posljednjem susretu 8. kola Bundeslige svladali Schalke u gostima s 3-2.

Bila je to treća uzastopna prvenstvena pobjeda Augsburga koji je prethodno svladao Werder i Bayern.

Golovima Demirovića u 9. i 21. minuti Augsburg je šokirao domaće navijače te je poveo 2-0, ali Schalke se uspio oporaviti od ta dva udarca te je u 33. smanjio Terodde, a u 63. minuti Krauss je pogodio za 2-2.

Stvari su se dodatno okrenule na stranu Schalkea u 70. minuti kada su gosti zbog drugog žutog kartona Berishe ostali s igračem manje. Unatoč tome Augsburg je došao do pobjede, a gol odluke u 77. minuti je postigao Hahn.

Ukupno je ovo bila četvrta pobjeda Augsburga koja ga je dovela na 10. mjesto ljestvice, dok je Schalke ostao na 15. poziciji.

Linker
12. svibanj 2024 14:05