Slavlje u Wehenu

 SCREENSHOT/SPORTKLUB
DRAMATIČNA ZAVRŠNICA

VIDEO Spektakl u Njemačkoj: Navijači utrčali na teren, a onda doživjeli ‘hladan tuš‘ zbog neviđenog raspleta

Stvari su se u potpunosti zakomplicirale u sudačkoj nadoknadi, a kraj je bio dramatičan
Piše: SNObjavljeno: 27. svibanj 2023. 16:44

U pozadini bitke za titulu u elitnom rangu njemačkog nogometa, zadnje kolo treće Bundeslige ponudilo je spektakularan rasplet. U posebnom fokusu bio je dvoboj između Osnabrücka i druge momčadi Borussije Dortmund, te sudar Wehen Wiesbadena i Halleschera.

Poseban spektakl odvio se u Osnabrücku. Domaća momčad gubila je 0:1 do četvrte minute sudačke nadoknade, kada su izjednačili i u tim trenucima u rukama imali razigravanje za drugu ligu. No, u šestoj minuti sudačke nadoknade uslijedio je potpuni preokret. Osnabrück je upisao pobjedu 2:1 i izborio izravan plasman u drugu ligu.

"Ludost. Nemamo riječi", oglasili su se iz kluba na Twitteru nakon utakmice.

U drugoj utakmici, Wehen je do sudačke nadoknade u Osnabrücku imao plasman u drugu ligu. Oni su s 1:0 svladali Hallescher, a navijači su nakon završetka utakmice, dok je dvoboj u Osnabrücku još uvijek trajao, ušli u teren kako bi proslavili pobjedu, misleći kako su osigurali izravan plasman u viši rang. Wehen će na kraju morati u dodatne kvalifikacije, gdje će igrati sa 16. momčadi druge lige. Cijelu utakmicu za Wehen odigrao je Ivan Prtajin, bivši napadač druge momčadi Hajduka.

SLAVLJE NAVIJAČA POGLEDAJTE OVDJE.

Prvo mjesto treće lige i plasman u drugi rang osvojio je Elversberg, a Saarbrücken je ostao praznih ruku.

Linker
21. svibanj 2024 18:58