Dani Olmo je lukavim trikom podijelio navijače

 SCREENSHOT
NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA

VIDEO: Genije ili varalica? Pogledajte Olmov potez protiv Bayerna koji je podijelio navijače

Bivši veznjak zagrebačkog Dinama jednim je genijalnim potezom postao glavna tema u Njemačkoj
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. srpanj 2022. 16:29

Bayern je osvojio njemački superkup nakon što je s 5:3 pobijedio RB Leipzig. Njemački prvak bio je bolji od osvajača Kupa i zasluženo slavio, ali nakon utakmice svi pričaju o Daniju Olmu koji je ‘ukrao šou‘ Bavarcima.

Bivši je igrač Dinama zabio prekrasan gol za 4:3 u 89. minuti kada je lukavim udarcem prevario Neuera i zabio mu u prvi kut. Olmov majstorski gol možete vidjeti OVDJE, a to nije bio jedini genijalni potez sjajnog Španjolca na ovom susretu.

U četvrtoj minuti sučeve nadoknade Olmo je jednim potezom pokazao koliko je velika njegova nogometna inteligencija. Alphonso Davies je ostao ležati nakon jednog duela pa je Bayern izbacio loptu u aut. Kako to obično biva, Leipzigovi igrači su odlučili vratiti loptu, ali Olmo je odlučio pri tome izvesti jedan mali trik.

Nakon što je primio loptu iz auta, ostavio ju je na samoj aut-liniji. Bayernov Lucas Hernandez je logično zaključio da je Španjolac izbacio loptu u aut i primio ju u ruke kako bi isti izveo, no sudac mu je, opravdano, sudio igranje rukom i RB Leipzigu dodijelio slobodni udarac.

Igrači Bayerna su poludjeli zbog Olmovog poteza i odluke suca, ali nisu mogli ništa jer je sve bilo po pravilima. Dio je navijača Olmov potez ocijenio kao varanje, dok je drugi dio to prozvao genijalnim trikom mladog Španjolca.

Olmovu varku pogledajte OVDJE i sami prosudite radi li se o prevari ili genijalnosti mladog španjolskog reprezentativca.

Linker
25. travanj 2024 14:01