Niko Kovač želi s Wolfsburgom do trofeja

 FRANCK FIFE Afp
POVRATAK U BUNDESLIGU

Poruka koja je odjeknula! Niko Kovač oduševio navijače obećanjem na prvom predstavljanju u novom klubu

Bivši hrvatski izbornik u trenerskoj je karijeri do sada osvojio četiri naslova, a želio bi još.
Piše: SNObjavljeno: 21. lipanj 2022. 08:15

Niko Kovač se nakon nešto više od dvije i pol godine vratio u Bundesligu. Bivši hrvatski izbornik je preuzeo klupu Wolfsburga, a već na prvom predstavljanju oduševio je sve navijače 'Vukova'. Naime, Kovač je najavio borbu za najveće rezultate.

"Svi želimo isto, i uprava i treneri, svi želimo osvajati trofeje", rekao je Kovač te objasnio:

"Ako ne vjerujete i ne sanjate da možete ostvariti najveće uspjehe, nikad ih nećete ni ostvariti."

Kovač je do sada u trenerskom dijelu karijere osvojio četiri trofeja - Kup Njemačke 2018. s Eintrachtom te Bundesligu i Kup 2019., kao i Superkup Njemačke 2018. s Bayernom. S Eintrachtom je igrao i u finalu Kupa 2017., kao i s Monacom u Kupu Francuske 2021. Kao igrač je osvojio 4 trofeja - 3 s Bayernom i jedan sa Salzburgom tako da zna kako se osvajaju trofeji.

Kovač je objasnio i koji će pristup imati u slaganju igre Wolfsburga.

"Želimo igrati napadački nogomet i biti uspješni u tome. Želimo biti fizički dominantni, igrati agresivno. Želimo se vratiti na međunarodnu scenu", rekao je i poslao poruku igračima:

"Nisam ljubitelj principa u kojem se ulaže malo da se dobije puno. Svaki igrač to mora znati. Nikad ne smiješ biti zadovoljan učinjenim, u našem poslu moraš na neki način biti pohlepan. To je važno da bi postao dobar, uspješan i poznat nogometaš, a da bi to uspio, moraš uložiti više od prosjeka", zaključio je Kovač.

Linker
18. srpanj 2022 04:19