Jude Bellingham

 INA FASSBENDER Afp
KUHA SE MEGATRANSFER

Najtraženiji veznjak svijeta već je odbio PSG i Chelsea, Real Madrid i Liverpool u prvom planu

Dva velikana su otpala iz utrke, ali ponuda ne nedostaje pa nas na ljeto čeka veliki transfer
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 09. veljača 2023. 10:25

Veznjak Borussije Dortmund Jude Bellingham (19), inače najtraženiji vezni igrač svijeta, odbio je prelazak u Chelsea i PSG, piše Sport1.de.

Prema tom izvoru, igrač još nije odlučio gdje želi nastaviti karijeru, ali je siguran da ne želi igrati u Francuskoj. Također, Bellingham je odbio Chelsea zbog neizvjesne budućnosti momčadi koja je u restrukturiranju, a mladi Englez želi odmah u momčad koja će se boriti za naslove i koja će sigurno igrali Ligu prvaka.

Bellinghamov ugovor s Borussijom Dortmund vrijedi do ljeta 2025., ali svi računaju da će on biti možda i najveća zvijezda ljetnog prijelaznog roka. Zna se da ga Real Madrid jako želi, ali da je i Liverpool taj koji jako grize.

Sjajni Englez ove je sezone upisao 26 nastupa za Borussiju Dortmund, zabio je 10 golova, uz šest asistencija, što je fantastičan učinak za tako mladog igrača koji k tome ne igrao kao "desetka", nego kao klasični veznjak. Vrijednost igrača prema portalu Transfermarkt procjenjuje se na 110 milijuna eura, a u Dortmundu računaju da za njega neće dobiti manje od 120 milijuna.

Linker
05. listopad 2024 19:32