Igrači Union Berlina nakon poraza

 INA FASSBENDER Afp
GUŽVA NA VRHU

Najslabija momčad srušila senzaciju Bundeslige, Ivan Šunjić i društvo slave pobjedu protiv Schalkea

Union Berlin je doživio drugi poraz ove sezone, aktualni prvak Bayern sada zaostaje samo za jedan bod
Piše: HinaObjavljeno: 23. listopad 2022. 19:55

U posljednjoj utakmici 11. kola njemačkog prvenstva nogometaši berlinske Herthe su pred svojim navijačima svladali Schalke sa 2-1.

Lucas Tousart je u 49. minuti donio prednost domaćoj momčadi. U 85. minuti je Florent Mollet postigao izjednačujući pogodak, da bi tri minute poslije Wilfried Kanga donio pobjedu Herthi, kojom je berlinska momčad sa 11 bodova skočila na 13. mjesto.

Ivan Šunjić je za Herthu igrao od 73. minute.

Prethodno su u dvoboju zadnje i vodeće momčadi Bundeslige nogometaši Bochuma razveselili svoje navijače svladavši Union Berlin sa 2-1 te su pobjegli s dna ljestvice.

Za drugu pobjedu Bochuma u ovoj sezoni zaslužni su Hofmann (43) i Holtmann (71). Pantović je u završnici dvoboja (90+3) uspio samo ublažiti poraz vodeće momčadi njemačkog prvenstva, a isti je igrač u 78. minuti propustio realizirati kazneni udarac.

Union Berlin je doživio drugi poraz ove sezone i ostao na 23 boda. Aktualni prvak Bayern sada zaostaje samo za jedan bod. Bochum je sa sedam bodova na 17. poziciji, a zadnju je prepustio Schalkeu koji ima bod manje.

Linker
29. travanj 2024 15:28