NICOLA IANUALE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
KANDIDAT ZA KLUPU

José Mourinho dolazi u Ligu petice u kojoj još nije bio? ‘Već je počeo učiti jezik‘

‘Već je u prošlosti koketirao s klubom, spreman je‘, otkriva poznati insajder
Piše: SNObjavljeno: 12. veljača 2024. 12:40

Da budem iskren, jako sam ljutit. Citirat ću Olivera Kahna: Fali nam mu*a! Ponekad moramo pričati o nama igračima, nije uvijek sve do trenera.

Riječi su to Thomasa Müllera nakon Bayernova poraza na gostovanju kod Bayera Leverkusena (2:0). I donekle je u pravu. Kad klubu ide loše najlakše je okriviti trenera i uručiti mu otkaz, bolje jednom čovjeku nego jedanaestorici...

No činjenica je da Thomas Tuchel nije unio baš nikakav napredak u igri Bayerna. Bavarski se velikan jako muči, a ovo bi vrlo lako mogla biti sezona u kojoj će ostati bez naslova njemačkog prvaka nakon 11 uzastopnih titula.

image
SASCHA SCHUERMANN Afp

Ako Bayern odluči raskinuti suradnju s Nijemcom, jasno, bit će puno kandidata za preuzimanje "užarene" klupe. Jedan od onih koji visoko kotiraju je José Mourinho (61)! Bayernov "insajder" Christian Falk, inače novinar Bilda, tvrdi da je "Special One" jako zainteresiran za dolazak u München.

- Čuo sam da uči njemački. Već je u prošlosti koketirao s Bayernom, spreman je - otkriva Falk.

image
ISABELLA BONOTTO Afp

Portugalac je bez posla od sredine siječnja kada je raskinuo suradnju s Romom koju je 2022. odveo do naslova u Konferencijskoj ligi, a motiva mu ne nedostaje. Vodio je klubove iz Engleske, Španjolske, Italije... U njegovom CV-u fali samo klub iz Njemačke.

Linker
26. travanj 2024 11:57