INA FASSBENDER Afp
U SVAĐI ZBOG AGENTA

Jedan od najvećih svjetskih talenata zarađuje milijune, no ne želi pomoći roditeljima da izbjegnu deložaciju

Moukoko bi se uskoro mogao naći među najplaćenijim igračima njemačkog velikana
Piše: SNObjavljeno: 28. listopad 2022. 21:46

Youssoufa Moukoko slovi za jednu od najvećih zvijezdi današnjice sa svijetlom prognozom budućnosti. Mladi 17-godišnji centarfor nosi bitnu ulogu u Borussiji Dortmund, već dvije godine član je prve postave i vjeruje se da će u skorije vrijeme biti jedan od unosnijih transfera njemačkog giganta. Ipak, kada se ugase reflektori pozornice, priča ovog dragulja i nije toliko sretna.

Ugledni list Bild objavio je priču o privatnom životu Kamerunca s njemačkom putovnicom. On je, kažu, u velikoj svađi sa svojim roditeljima, kojima sada treba znatna financijska pomoć jer prijeti im - deložacija. Moukoko prema navodima Bilda nema namjeru pomoći svojoj obitelji. Naime, do 10. studenog moraju platiti više od milijun eura dugovanja, u suprotnom će biti izbačeni na ulicu. Radi se o zemljištu s kućom od 1300 kvadratnih metara vrijednom oko milijun eura.

Moukoko je, tvrde, već neko vrijeme u žustroj svađi s roditeljima jer je odan agentu Patricku Williamsu, što majka i otac ne vide kao sretnu okolnost jer ga smatraju suviše pohlepnim. S obzirom na to da nemaju drugih prihoda, jedina im je opcija zatražiti novac od pozamašnih prihoda svog proslavljenog sina. Moukoko bi, naravno, taj problem mogao riješiti bez problema. Trenutno traži više od osam milijuna eura plaće za produljenje ugovora, čime bi postao najviše plaćen igrač dortmundskog sastava uz stopera Mattsa Hummelsa i veznjaka Emre Cana.

Linker
05. svibanj 2024 04:06