ANNEGRET HILSE
ČAROBNA FORMULA

Čudesni Haaland otkrio što je učinio prije golijade pa iznenadio: ‘U klubu je jedan bolji igrač od mene‘

- On je najveći svjetski talent, uživam igrati s njime - izjavio je Norvežanin.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. studeni 2020. 09:35

Ako vam se čini da je brutalni norveški napadač Erling Haaland u posljednje vrijeme prepustio svoje mjesto na naslovnim stranama nekom drugom igraču, to barem od ove subote opet nije tako. Na zadnjih šest utakmica koje je igrao zabio je barem jedan pogodak. Ovoga vikenda učetverostručio je račun pa je na gostovanju u Berlinu Herthi zabio čak - četiri. I to sve u drugom dijelu.

Izjave napadača dortmundske Borussije uvijek su zanimljive, a tako je bilo i protekle večeri. Naravno da je novinarska struka odmah pohitala nešto priupitati plavokosog strijelca kojem je za hat-trick trebao raspon od samo 17 minuta.

- Ma na poluvremenu sam popio energetsko piće i doslovno - dobio krila. Sva četiri moja pogotka bila su prelijepa. Istina, kod trećeg sam mislio da sam u zaleđu, ali i on mi je bio lijep - uz smijeh je rekao Haaland.

Debitirao je u pobjedi 5:2 i 16-godišnji Youssoufa Moukoko, najmlađi debitant u povijesti Bundeslige.

- On je najveći svjetski talent. Uživam igrajući s njim. Ima samo 16 godina i pred njim je sjajna karijera. Puno je bolji nego što sam ja bio u njegovim godinama. Sretni smo što je dio Borussije - rekao je Haaland.

Linker
26. lipanj 2024 08:59