Timo Werner bi mogao uskoro napustiti klub

 ETHAN MILLER Afp
TRANSFER KARIJERE

Chelsea prodaje skupu zvijezdu kako bi doveo Hrvata kojeg želi pola Europe?! Sprema se velika trampa

Londonski sastav će navodno ponuditi Tima Wernera kao dio trampe za Vatrenog
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 30. srpanj 2022. 19:20

Wernerova agonija u Chelseaju konačno bi mogla doći kraju. Prema najnovijoj objavi Fabrizija Romana, poslovično izvrsno upućenog u gibanja na nogometnom tržištu, londonski klub ovog bi ljeta mogao pustiti 26-godišnjaka na posudbu. Njemački napadač stigao je na Stamford Bridge prije dvije godine za 53 milijuna eura, ali nije opravdao očekivanja uprave i navijača, te je s vremenom postao predmetom ismijavanja zbog silnih "zicera" koje je promašio.

Football London piše kako bi Chelsea Wernera mogao posuditi Leipzigu - klubu iz kojeg je u ljeto 2020. i došao u Premier ligu. Tu mogućnost potvrđuje i nedavna izjava Yussufa Poulsena.

"Nadam se da će se vratiti, on je dobar igrač. Želimo se razviti u jednog od najvećih europskih klubova, a za to su nam potrebni kvalitetni igrači. U prošlosti smo odlično surađivali", rekao je Wernerov bivši kolega na medijskoj konferenciji.

Istovremeno, engleski mediji pišu kako je Wernerova posudba, s pravom otkupa, zapravo svojevrsni način da Chelsea pokuša dovesti Joška Gvardiola. Klubovi su navodno već počeli pregovore oko potencijalne "trampe" u kojoj bi 20-godišnji hrvatski reprezentativac bio mijenjan za Wernera uz određenu nadoplatu od oko 30 milijuna eura.

Problem bi mogla predstavljati činjenica da je Gvardiol na meti brojnih europskih klubova koji bi u klub iz Saske mogli poslati i značajno izdašnije ponude.

Linker
24. travanj 2024 15:46