MIGUEL RIOPA Afp
PREMIJERA U LIGI PRVAKA

Bjelica debitira na klupi Uniona: Objavljeno koliki ga novčani bonus čeka ako ispuni glavni cilj

Njemački klub trenutačno se nalazi na pretposljednjem mjestu u Bundesligi
Piše: SNObjavljeno: 29. studeni 2023. 19:42

Nenad Bjelica će debitirati na klupi Union Berlina večeras na gostujućoj utakmici Lige prvaka protiv Brage. U elitnom europskom natjecanju njemačka momčad nakon četiri kola ima jedan bod, dva manje od današnjeg suparnika, a šest manje od Napolija. Real je na vrhu skupine C s maksimalnih 12 bodova.

Bjelica može izboriti treće mjesto koje vodi u Europsku ligu, a da bi to napravio, ne smije izgubiti od Brage. Ni remi mu ne garantira prezimljavanje u Europi jer bi tada odluka pala u posljednjem kolu u kojem Union Berlin igra protiv Reala, a Braga protiv Napolija.

Iako je Bjelica istaknuo kako želi da njegova momčad prezimi u Europi, prioritet kluba je ipak Bundesliga u kojoj se Union Berlin nalazi na pretposljednjem, 17. mjestu sa sedam bodova. Ostanak u ligi mu trenutačno bježi za dva, a mjesto u kvalifikacijama za ostanak za jedan bod. Misija definitivno nije nemoguća, a objavljeno je i koliki će bonus Bjelica dobiti ako ostane u Bundesligi. Njemački Bild objavio je kako je iznos za nagradu 100.000 eura.

Linker
13. svibanj 2024 14:10