SASCHA SCHUERMANN/AFP/PROFIMEDIA
OKRENULI SE DRUGIM OPCIJAMA

Bayern vraća trenera kojeg su potjerali Salihamidžić i Kahn? ‘Odbijenica Xabija Alonsa promijenila je stvari‘

U Münchenu su vjerovali da će nagovoriti Španjolca, no nisu uspjeli. Sad traže dalje...
Piše: SNObjavljeno: 30. ožujak 2024. 16:01

Nakon godinu dana od odlaska iz Bayerna, Julian Nagelsmann opet bi mogao sjesti na klupu bavarskog velikana, piše Bild.

Naime, u Münchenu su vjerovali da će uspjeti dovesti Xabija Alonsa koji je trebao na ljeto zamijeniti Thomasa Tuchela, no Španjolac je odlučio ostati u Leverkusenu i iduću sezonu. Bavarci su se tako morali okrenuti drugim opcijama, a u ovom trenutku to su Nagelsmann i trener Brightona, Robert de Zerbi. Ipak, jasno je tko je veliki favorit.

"Max Eberl je već obavio nekoliko razgovora s predstavnicima Juliana Nagelsmanna o potencijalnom povratku u klubu. Trener je spreman za povratak", navodi Bild i dodaje se:

image

Germany‘s head coach Julian Nagelsmann reacts next to Netherlands‘ head coach Ronald Koeman during the friendly football match between Germany and Netherlands in Frankfurt, western Germany, on March 26, 2024. (Photo by Kirill KUDRYAVTSEV/AFP)

KIRILL KUDRYAVTSEV Afp

"Rukovodstvo momčadi ranije nije bilo za ovakvu ideju. Ipak, odbijenica od Xabija Alonsa potpuno je promijenila stvari", navodi se.

Podsjetimo, aktualni izbornik Njemačke je u prvom mandatu vodio Bayern od ljeta 2021. do ožujka prošle godine kada su ga potjerali Oliver Kahn i Hasan Salihamidžić te doveli Tuchela, što se nije pokazao kao dobar potez.

Linker
30. ožujak 2024 16:01