Arhiva CROPIX
DINAMO VIŠE NE KUPUJE

Braća Mamić o pojačanjima: 'Jajalo sigurno ne dolazi, a Ibanez potpisuje novi ugovor!'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 04. veljača 2013. 15:00

Braća Mamić i Amra Peternel, šefica za međunarodne odnose u Maksimirskoj 128, putuju danas u Katar na Kongres ECA-e (Europske klupske asocijacije). Kongres se održava u Dohi, a na njega su pozvani i neki predstavnici klubova iz ostalog dijela svijeta, primjerice iz Južne Amerike Corinthians, iz SAD-a Los Angeles Galaxy, New York Red Bulls... U Dohi će se između ostaloga održati prezentacija Svjetskog prvenstva u Kataru 2022. godine, a u srijedu je na rasporedu ogled Španjolske i Urugvaja. Prije puta slučajno smo se sreli s Mamićima, koji su nam kazali da se iz Katara vraćaju u četvrtak, a dan kasnije bi se u Maksimiru trebao dogoditi zanimljiv sastanak.

- Dolazi menandžer Luisa Ibaneza pa bismo sve trebali znali i sve dogovoriti. Mislim da će Ibanez potpisati novi ugovor s Dinamom, ali, velim, pričekajmo kraj tjedna - kazao je Zdravko Mamić.

Je li prijelazni rok gotov za Dinamo?

- U načelu jest. Jedino ako se u zadnji trenutak ne dogodi nešto što nije bilo planirano, poput priče s Mateom Kovačićem - zaključio je stariji brat, a mlađi Zoran je nadodao:

- Vidim kako se u eteru pojavila informacija da razmišljamo o dovođenju Mate Jajala. Dakle, želim obavijestiti naše navijače da Jajalo neće doći u Dinamo, niti smo o njemu razgovarali!

Linker
22. rujan 2024 11:29