Getty
NAKON TEK TRI KOLA

Bilić drugi favorit za otkaz na kladionicama: 'Već sam pod pritiskom, ne sviđa mi se ovo'

Nakon sjajnog starta u premierligašku sezonu kola su krenula nizbrdo za Slavena Bilića i njegov West Ham. Pobjeda 2:0 protiv "topnika" sada se čini dalekom jer su Leicester i Bournemouth razotkrili sve slabosti u igri 'čekićara'.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 24. kolovoz 2015. 14:10

"Pod pritiskom sam. To dolazi u sklopu posla i to je razlog zašto moram sve preokrenuti. Protiv Bournemoutha smo opet izgubili i situacija mi se ne sviđa. Ne možemo očekivati da ćemo pobijediti u puno utakmica ako ćemo ovako igrati“, rekao je Bilić.

Na engleskim kladionicama Bilić je drugi najveći favorit za dobivanje otkaza s koeficijentom 6. Više šansi od Bilića za dobivanje otkaza ima tek Sunderlandov menadžer Dick Advocaat čija je momčad osvojila tek jedan bod u tri dosad odigrana kola uz gol-razliku 4-8.

Upitan kako komentira zvižduke navijača njegovoj momčadi nakon katastrofalnog prvog poluvremena protiv Bournemoutha Bilić je rekao:

"Ne mogu kriviti navijače i oni su iza nas, ali što možete očekivati kada zaostajete dva gola razlike protiv neke momčadi. U redu, oni su momčad koja je izborila promociju i da budemo iskreni, moglo je biti i puno gore od 0:2. Reakcije navijača bile su normalne i očekivanja su visoka kamo god pošli“.

West Ham trenutno drži deseto mjesto ligaške ljestvice, ali nakon dvaju domaćih poraza (2:1 od Leicestera i 4:3 od Bournemoutha) navijači očekuju reakciju. A već sljedeće subote 'čekićari' idu na teško gostovanje kod Liverpoola na Anfield.

"Možda nam se utakmica protiv Arsenala uvukla u glave. Možda mislimo da ćemo opet do pobjede lijepo i lako ili sa stilom. Ali u Premierligi protiv većine klubova morate 'kopati' kako biste osvojili bodove“, zaključio je Bilić.

Linker
20. rujan 2024 17:05