NIGERIJA

Besplatni seks za naslov!

Nigerijski nogometaši dobili su nemoralnu ponudu nacionalne Udruge prostitutki: ukoliko osvoje naslov na Afričkom kupu nacija, dobit će tjedan dana besplatnog seksa
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. veljača 2013. 13:38

Nigerijski nogometaši dobili su nemoralnu ponudu nacionalne Udruge prostitutki: ukoliko osvoje naslov na Afričkom kupu nacija, dobit će tjedan dana besplatnog seksa...

''Super orlovi'' su se plasirali među četiri najbolje reprezentacije kontinentalnog natjecanja koje se održava u Južnoafričkoj Republici, izbacivši u četvrtfinalu najvećeg favorita Obalu Bjelokosti. Odmah je narasla euforija u Nigeriji, a nisu joj pobjegle ni nacionalne ''prijateljice noći''.

- Čestitamo reprezentaciji na plasmanu u sljedeću rundu. Kako bismo im pokazali podršku, proglasit ćemo tjedan besplatnog seksa ukoliko osvoje naslov - najavila je glasnogovornica Udruge prostitutki Jessica Elvis.

Dodala je kako je nekoliko članica udruge već otputovalo u Južnu Afriku kako bi pružile podršku reprezentativcima. Nije precizirala na koji način.

Podsjetimo, Nigerija će u polufinalu Kupa nacija igrati protiv Malija, dok će se za mjesto drugog finalista boriti Gana i Burkina Faso.

Linker
22. rujan 2024 13:04