England ambassador David Beckham during the training session at the Royal Bafokeng Sports Complex, Rustenberg, South Africa, Tuesday, June 15, 2010. England is playing in group C of the soccer World Cup. (AP Photo/PA, Owen Humphreys) **UNITED KINGDOM OUT NO SALES NO ARCHIVE **
 AP
PREMIERSHIP

Beckham trenira s Arsenalom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. siječanj 2013. 13:47

Nekadašnji kapetan engleske nogometne reprezentacije David Beckham (37) priključio se treninzima Arsenala, ali samo kako bi održavao kondiciju…

Da na treninzima ima novog igrača, potvrdio je i menadžer ''topnika'' Arsene Wenger. No, francuski je stručnjak istovremeno i odbacio mogućnost dolaska Beckhama koji je nakon isteka ugovora s LA Galaxyjem slobodan igrač u potrazi za novim klubom.

- Nazvao me i zamolio da dođe i radi na kondiciji. Vidi se da nije radio ništa dulje vrijeme. Ovdje je riječ samo o održavanju fizičke pripremljenosti, nema govora o potpisivanju ugovora. Mi nećemo imati nikakvu korist od ove suradnje, samo smo htjeli pomoći nekome tko to zaslužuje i tko je ostavio značajan trag u engleskom nogometu - objasnio je Wenger.

Beckham je kratko trenirao s Arsenalom i 2008. godine, a prije dvije godine je održavao formu na treninzima Tottenhama.

Bivši veznjak Manchester Uniteda i Real Madrida je posljednjih tjedana bio povezivan s čitavim nizom klubova, od PSG-a, QPR-a, West Hama do klubova s Bliskog istoka i Kine. No, do danas nijedan od tih transfera nije realiziran.

Linker
22. rujan 2024 15:31