Drago Sopta/CROPIX
ČEKA SE KRAJ EURA

Bayer nije došao po Šimu Vrsaljka, prodaja Sammira i Badelja Dinamov prioritet

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 01. lipanj 2012. 22:14

Bayer iz Leverkusena, iako su to neki menadžeri najavljivali, ipak se nije pojavio na razgovoru oko možebitnog transfera Šime Vrsaljka. Izgleda da ta priča propada, ali naravno, nikad se definitivno ne može zaključiti da će uistinu biti tako. Spominjala se neka povoljnija ponuda za mladića koji je ispao s Bilićevog popisa, ali, eto, nije se dogodila.

U četvrtak smo razgovarali s čelnim ljudima Dinama koji su kazali kako nema još ni jedne ponude za bilo kojeg Dinamovog nogometaša. To i nije čudno, prijelazni rok počinje tek 15. lipnja pa se tek onda, ili možda nakon Europskog prvenstva, može očekivati i neka konkretna zainteresiranost.

S obzirom da iz Maksimira nema nikakvih novosti što se tiče ljetnog prijelaznog roka, potražili smo neke menadžerske izvore. Oni kazuju da će možda u prvom planu biti Sammir i Badelj. Isto tako iz pouzdanih izvora uspjeli smo doći do informacije da je opet zanimljiv mlađahni Alen Halilović. Navodno se neki engleski klubovi zanimaju za talentiranog dečka koji je rođen 1996. godine. Ipak, u Dinamu su odlučili da razgovori o njegovom transferu ne dolaze u obzir, pa je i ta priča trenutačno ad acta.

Trener Modrih Ante Čačić je otišao na odmor u Zadar. Prije no što će krenuti prema Dalmaciji kazao nam je:

- Trenutačno dogovaramo utakmice u pripremnom razdoblju. Bit će vrlo zanimljivih suparnika, igrat ćemo tri vrlo jaka ogleda, a moguće je da jedan odigramo s Dynamom iz Kijeva. To bi bila vrlo jaka provjera uoči kvalifikacija za Ligu prvaka - kazao je Čačić.

Osim Dynama iz Kijeva u planu je i mogući sudar s Clujom, a ostale utakmice će ipak biti nekog “blažeg karaktera”.

Linker
24. rujan 2024 12:17