REUTERS/Albert Gea / REUTERS
NAVIJAČI GA NIKAD NISU ZAVOLJELI

BARCELONA PRODAJE SKUPOCJENO POJAČANJE Reprezentativac Portugala s gotovo 50 nastupa u prošloj godini odlazi u Italiju u velikom transferu?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. kolovoz 2017. 23:59

Veznjak Barcelone Andre Gomes mogao bi prijeći u talijanski Juventus u posljednjim danima prijelaznog roka, tvrde strani mediji.

Juventus se zainteresirao za vrijednog veznjaka, razgovarali su sa Španjolcima jučer navečer uoči ždrijeba Lige prvaka, a Gomes bi u Italiju stigao na posudbu s opcijom otkupa ugovora poslije godinu dana.

Gomes je u Kataloniju došao prije samo godine dana iz Valencije i to za visokih 35 milijuna eura, upisao je čak 48 natupa u svim natjecanjima, ali ipak kao da nikad nije osvojio simpatije javnosti i uvjerio da je 'taj' iako ima primjerice i 25 nastupa za Portugal, aktualnog prvaka Europe.

Zamjeralo mu se da ne zna uspostaviti autoritet na travnjaku, da donosi krive odluke i da dovodi suigrače u neprilike brojnim pogreškama i nepažnjom.

Barcelona je prije koji dan dovela Brazilca Paulinha čime je Gomes dodatno izgubio izglede da popravi situaciju, makar, kao što rekosmo, više je stvar bila u lošoj percepciji opće javnosti negoli u minutaži...

Linker
24. rujan 2024 18:34