GENEVA, SWITZERLAND - AUGUST 06: Alen Halilovic of FC Barcelona in action during the pre-season friendly match between FC Barcelona and SSC Napoli on August 6, 2014 in Geneva, Switzerland. (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)
 Valerio Pennicino / 2014 Getty Images
ZAKON BRAĆE

Barcelona prijavila Alena Halilovića za Ligu prvaka i odlučila zadržati brata Dinu!

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 05. rujan 2014. 18:33

Nit' je Dino Halilović tjelesno preslab za mladu momčad Barcelone, niti je jednomjesečna proba završila fijaskom u njegovu slučaju kao što su to objavili mediji u Španjolskoj, a brže bolje prenijeli oni u Hrvatskoj. Istina je kako mlađi brat Alena Halilovića nije potpisao ugovor s Barcelonom, ali razlog je u činjenici da klub s Nou Campa ne može potpisivati profesionalne ugovore zbog kazne od strane Fife zbog muljanja oko transfera.

Izvori u Španjolskoj sugeriraju da je Dino Halilović ostavio dobar dojam na struku i suigrače u U-17 momčadi Barce i ondje će definitivno ostati. Doduše, za sada neće kao igrač Barcelone s profesionalnim ugovorom već je dogovor da se registirira za neki drugi klub iz Katalonije, koji će ga potom proslijediti na privremenu posudbu u La Masiju kod trenera Garce Pimiente.

Dino je dobio privilegije u U-17 momčadi Barcelone, desetku na leđa i dojmovi su izuzetno pozitivni. Uostalom, sumnjamo kako bi ga se Barca odrekla nakon samo jedne utakmice koju je Halilović mlađi odigrao za novu momčad.

Istovremeno, Barcelona je objavila svoj popis prijavljenih igrača za Ligu prvaka. Na njemu je 25 nogometaša - naravno, uključujući sve zvijezde od Messija preko Neymara i Suareza do Rakitića i Inieste - ali, na njemu su i samo dvojica iz mlade momčadi, tzv, Barcelone B. Jedan je Diagne, a drugi - Alen Halilović. Naš reprezentativac dobio je broj 30...

Linker
22. rujan 2024 01:08