AP
MANCINI:

'Balotelli može biti poput Messija'

On ima 22 godine, ali život brzo ide. On mora shvatiti da, ako želi biti kao Ronaldo i Messi, mora puno više trenirati, da mora misliti uvijek o poslu - kaže Mancini
Piše: HinaObjavljeno: 20. studeni 2012. 16:21

Napadač engleskog prvoligaša Manchester Cityja 22-godišnji Mario Balotelli mogao bit postati jedna od najvećih nogometaša svijeta kada bi više trenirao, izjavio je u utorak njegov trener Roberto Mancini.

Talijanski nogometaš ima problema s ozljedom leđa i možda neće moći nastupiti u utakmici Lige prvaka protiv Real Madrida na Etihad stadionu u srijedu. Mancini ne sumnja u njegov talent, iako postavlja pitanje o mentalnom pristupu Balotellija utakmici.

"On ima sve karakteristike da bude jedna od najboljih nogometaša svijeta. Mogao bi biti kao Cristiano Ronaldo ili Lionel Messi ako shvati da, ako to želi, mora puno više trenirati", izjavio je Mancini.

Mancini je otkrio kako je to raditi s Balotellijem: "Nije lako raditi s njim svaki dan jer kao trener imate na brizi 22 igrača. Mario je izvan terena sjajan momak. Ponekad ne razumije koliko je njegov posao važan za njegov život, ali se nadam da će brzo to shvatiti".

"On ima 22 godine, ali život brzo ide. On mora shvatiti da, ako želi biti kao Ronaldo i Messi, mora puno više trenirati, da mora misliti uvijek o poslu, a ne o drugim nebitnim stvarima."

Linker
22. rujan 2024 18:28