Duje Klarić / CROPIX
NAKON POLJUDA KUPRES

Balakov: 'Nedostaju mi dva klasna igrača da zaokruže cijelu priču'

Od Hajduka se očekuje atraktivna igra, ali prije svega rezultat jer on je jedini bitan. Za kazati kakvu čemu igru igrati još moram vidjeti kakav kadar imam, kaže Bugar
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 20. lipanj 2011. 17:23

Hajduk u utorak nakon početka priprema u Splitu odlazi na Kupres, gdje će ostati sedam dana i odigrati četiri pripremne utakmice, protiv Tomislava, Sloge Uskoplje, Troglava i Branitelja. Prije odlaska na Poljudu je trener bijelih Krasimir Balakov imao 'ukazanje' pred novinarima.

- Tu sam deset dana i zadovoljan je kako momčad se ponaša. Nedostaju mi dva klasna igrača da zaokruže cijelu priču, ali sam svjestan hajdukovih financijskih mogućnosti. Sve momke sam dobro upoznao, pogledao puno video zapisa, i znam što me čeka, i koji mi je cilj - kazao je Bugar.

Put Kupresa neće Čop koji ima ozlijedu tetive, pa će ostati u Splitu s onima koji pod Marjanom nastavljaju treninge.

- Čeka nas težak rad i jaka disciplina. Od Hajduka se očekuje atraktivna igra, ali prije svega rezultat jer on je jedini bitan. Za kazati kakvu čemu igru igrati još moram vidjeti kakav kadar imam - rekao je Balakov, koji je otkrio i kako još nije vidio more iako je u Splitu gotovo dva tjedna.

Linker
25. rujan 2024 08:29