Vladimir Dugandžić/Cropix
TOYOTA STIŽE NA POLJUD

Balakov komunicira na četiri jezika. Navijač želio s Vukovićem razmijeniti - gaće!

Vuković se nije stigao ni nasmijati, već je trkom napustio travnjak. Te sreće nije bio Andrijašević koji je s terena izašao u donjem rublju, a Ante Vukušić je ostao bez majice
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 25. lipanj 2011. 20:52

“Skidaj se do kraja” ( The Full Monty) naziv je britanske komedije s kraja 90-ih. U Tomislavgradu je Full Monty viđen u domaćoj verziji. Nakon posljednjeg zvižduka suca Čuića na utakmici Hajduka i Tomislava, uletjeli su navijači na travnjak tražeći od igrača Hajduka sve moguće odjevne predmete.

- Vukoviću, daj mi gaće ! Evo tebi moje – ponudio je napadaču Hajduka svoje bermude jedan od navijača.

Vuković se nije stigao ni nasmijati, već je trkom napustio travnjak. Te sreće nije bio Franko Andrijašević koji je s terena izašao u donjem rublju, a Ante Vukušić je ostao bez majice za šetnju koju je s njega naprosto strgnula lokalna plavokosa tinejdžerica. Navijači su gole hajdukovce ispratili do svlačionice u gradskoj dvorani gdje su još barem pola sata čekali pred vratima kako bi od ponekog igrača izvukli dio sportske opreme. Tko se više sjeća proljeća? Hajduk je ponovno u modi, a nogometaši su opet idoli navijača.

Balakov na treningu govori hrvatski, portugalski...

Kako se sporazumijeva Balakov na treningu? To je pitanje na koje mnoge zanima odgovor. Trener s igračima komunicira na hrvatskom jeziku koji zaista govori bez većih poteškoća. Ali, sa Jamesom i Limom, razgovara na portugalskom. Zatreba li može i na njemačkom s Krešom Ljubičićem. Spremio se Balakov za međunarodnu situaciju, zna i engleski tako da nema nikakvih problema ako Luštica i Miličević požele razgovarati na jeziku zemlje u kojoj su rođeni.

Toyota u igri za sponzora Hajduka

Već dulje vrijeme traju pregovori između Hajduka i japanskog proizvođača Toyote, glede sponzorskog angažmana na Poljudu. Nakon što se prije mjesec dana spominjao proizvođač piva Carlsberg, sada je Toyota ušla u najužu konkurenciju za sponzora Hajduka.

Linker
03. srpanj 2024 09:20