Alexis Reau / SIPA / CROPIX
BESPLATNO NA MAKSIMIR

Ante Čačić priznao: 'Ne spavam mirno tjednima, još od poraza od Zadra u Kupu...'

'Mi se trudimo biti mirni, ne dozvoliti nemiru da uđe u svlačionicu i to smo dobrim dijelom uspijevali, ali potkrala nam se ta jedna utakmica koja nas je koštala Kupa'
Piše: GNK DinamoObjavljeno: 16. studeni 2012. 15:58

Dan uoči utakmice sa Zadrom, a na dan kada su oslobođeni naši generali Ante Gotovina i Mladen Markač, trener Modrih Ante Čačić bio je pun emocija u najavi utakmice.

- Kada mi spomenete Zadar onda moram reći da od prošle utakmice s njima ne spavam mirno jer ono što se dogodilo u Kupu je teško prebrisati - rekao je trener Dinama pa najavio dobru utakmicu i "nabrijani" Dinamo:

- Nadam se da moji igrači jesu pozitivno nabrijani jer sigurno im je ona Kup utakmica ostala u neugodnom sjećanju. Siguran sam da ćemo gledati dobru utakmicu i da ćemo nakon nje mi biti zadovoljni.

Osvrnuo se trener na stanje oko Dinama:

- Ovom klubu treba mir. Mi smo tu utakmicu izgubili samo zbog nemira koji se stvara oko kluba. Taj 11. mjesec je tradicionalno neugodan zbog Lige prvaka i poraza u tom natjecanju oko kojih se radi atmosfera na granici ludila. Pa vidjeli ste neki dan što radi Ibrahimović. Mislim da se neće u Engleskoj sada prestati igrati nogomet jer im je Ibrahimović zabio četiri gola.

Naravno, trener se trudi držati momčad van svega toga:

- Mi se trudimo biti mirni, ne dozvoliti nemiru da uđe u svlačionicu i to smo dobrim dijelom uspijevali, ali potkrala nam se ta jedna utakmica koja nas je koštala Kupa - završio je trener Modrih.

Dinamo u utakmici protiv Zadra zbog tri žuta kartona neće moći računati na Josipa Šimunića.

U čast generala - besplatno na Maksimir

Nakon oslobađajuće presude našim generalima GNK Dinamo je u njihovu čast odlučio počastiti sve navijače besplatnim ulazom na utakmicu Dinamo - Zadar. Sve što navijači trebaju napraviti jest doći na blagajnu i besplatno preuzeti svoju ulaznicu.

Linker
22. rujan 2024 03:56