Jakov Prkić / Cropix
GDJE ĆE SHARBINI?

Anas odbio otići u Saudijsku Arabiju, Jamal je miran: 'Imamo ozbiljnu ponudu'

Ponuda je vrijedila 3 milijuna eura, od čega bi Hajduku išlo 2 milijuna, a milijun eura Anasu na postotak u transferu i zaostale plaće. Međutim, Anasu se tamo ne ide
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 14. srpanj 2012. 11:58

Ako se igrač pod ugovorom, prijavljen za Europu, s ostatkom momčadi ne priprema u Međugorju za ogled sa Skonto Rigom, onda bi trebao biti na Poljudu, gdje po posebnom programu rade oporavljenici i ozlijeđeni. Zar ne?! Ne amnestirajući čelnike Splićana, u slučaju Anasa Sharbinija, međutim, sva logika pada u vodu. Najskuplji igrač Hajduka, vjerojatno uz odobrenje kluba, individualno trenira na Grobniku (?) Jučer ga je bilo nemoguće dobiti telefonom, no javio se otac Jamal i onako menadžerski "otkrio" što se, zapravo, događa s Anasom.

- Sve će biti puno jasnije kroz dva do tri dana. Postoji inozemna ponuda, i to ozbiljna. Hajduk će sigurno s njom biti zadovoljan.

Ako je tako, možda je to odgovor na pitanje - zašto čelnici splitskog prvoligaša i ne djeluju previše zabrinuto po pitanju Anasove budućnosti. Naravno, ako su upoznati s ponudom.

Inače, u srijedu se počelo najavljivati, a u petak se medijskim prostorom zavrtjela nova ponuda za Anasa, ali ni ovaj put nema realizacije posla. Ponuda je vrijedila 3 milijuna eura, od čega bi Hajduku išlo 2 milijuna, a 1 milijun eura Anasu na postotak u transferu i zaostale plaće za anjega i brata. Međutim, Anasu se, kao ni ove zime, ponovno ne ide u Saudijsku Arabiju. Prije šest mjeseci egzistirala je ponuda od 4 milijuna eura, međutim, Anas po ugovoru mora dati pristanak na transfer. Barem zasad, taj pristank za Arabiju nije dao.

Linker
22. rujan 2024 01:14