Udinese forward Alejandro Sanchez, of Chile, right, is chased by Lazio forward Tommaso Rocchi during a Serie A soccer match at Rome's Olympic stadium, Sunday, Dec. 19, 2010. (AP Photo/Riccardo De Luca)
 AP
STVAR RIJEŠENA

Alexis Sanchez potpisuje za Barcelonu, Katalonci plaćaju Udineseu 50 milijuna eura!?

Udinese je izvjesio cijenu od 50 milijuna eura za Sancheza i nagađa se da je u pitanju samo novac odnosno da nijedan igrač s Nou Campa neće biti poslan Udineseu
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 13. srpanj 2011. 16:11

Čini se da je europski prvak Barcelona dobila utrka protiv brojnih klubova zainteresiranih za usluge čileanskog nogometnog reprezentativca Alexisa Sancheza. Manchester City, Manchester United, Chelsea, Inter i Napoli. To su svi klubovi koji su se nadali da će svoje redove pojačati Čileancem, ali izgleda da je ovaj odlučio kako će karijeru nastaviti na Nou Camp. To je potvrdio i predstavnik Udinesea Quique Pina koji je izjavio da je Barcelona nadomak potpisu ugovora s njihovim igračem.

Udinese je izvjesio cijenu od 50 milijuna eura za Sancheza i nagađa se da je u pitanju samo novac odnosno da nijedan igrač s Nou Campa neće biti poslan Udineseu.

- Alexis je odlučio igrati u Španjolskoj i stvar je praktički riješena – rekao je Pina.

Linker
07. listopad 2024 07:15