Screenshot: YouTube
TEŠKO RAZOČARANJE

'Ništa ti neznaš Jon Snow': Nogometaš se osvetio glumcu iz Igre prijestolja

Victor Anichebe, nogometaš West Bromwich Albiona, engleskog kluba za koji navija i naš Goran Ivanišević, doživio je veliko razočaranje pri slučajnom susretu sa svojim omiljenim glumcem Kitom Harringtonom - popularnim Jonom Snowom iz najgledanije serije današnjice Igre prijestolja.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 01. listopad 2015. 15:11

Bila je to scena nestvarna kao s filmskog platna.

Napadač engleskog prvoligaša sreo je Harringtona u predvorju svog hotela u društvu s glumicom Rose Leslie, škotskom ljepoticom koja je u Igri prijestolja glumila crvenokosu 'divljakušu' Ygritte i Jonovu veliku ljubav sa Sjevera.

Oduševljen prizorom slavnog para kojeg je obožavao u seriji, 27-godišnji nigerijski napadač je prišao Kitu i Rose te ih zamolio za zajedničku fotografiju. Međutim, slavni dvojac ga je, navodno samo kratko odmjerio i hladno odbio.

Čini se da bi bilo bolje da mu je netko zabio mač ravno u srce, jer je duboko razočarani nogometaš otišao ravno u sobu i preko Twittera podijelio s cijelim svijetom 'kakvi su oni zapravo':

"Naletio sam u svom hotelu na Kita Harringtona i Rose Leslie i lijepo ih zamolio za fotografiju. Sramota je da su me odbili i da su se ponijeli ovako, nikada ne bih nekome odbio fotografiju, pa mi smo bez publike nitko i ništa", napisao je ogorčeni Anichebe i zaključio sada već filmskom rečenicom:

"Jon Snow, nadam se da si sada stvarno umro", poručio je aludirajući na šokantni kraj pete sezone u kojem Jona Snowa masakriraju pripadnici njegove 'Noćne straže'.

Linker
04. listopad 2024 04:45