HAZARD

Nećemo osvojiti Ligu prvaka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. veljača 2014. 16:50

Sjajni belgijski nogometaš Eden Hazard (23) vjeruje da njegov Chelsea ove sezone može osvojiti Premierligu, ali ne i Ligu prvaka...

Londončani su prošli vikend preuzeli vodstvo u engleskom prvenstvu. Bez poraza su u deset uzastopnih kola, točnije ubilježili su osam pobjeda i dva remija, a srušili su u tom nizu, između ostalih, i izravne konkurente Manchester City i Liverpool.

Ovaj se mjesec nastavlja i Liga prvaka. Chelsea u osmini finala igra protiv Galatasaraya, ali Hazard ipak ne misli da su on i suigrači ove sezone sposobni doći do kraja u tom natjecanju.

- Mislim da nećemo osvojiti Ligu prvaka ove sezone jer ima nekoliko momčadi koje su bolje od nas - iskren je bio Hazard u intervjuu za L'Equipe

- Što se tiče Premierlige, vidjet ćemo. Ako odigramo sve preostale utakmice kao protiv Manchester Cityja, bit ćemo prvaci.

Menadžer Chelseaja je nedavno Hazarda nazvao najboljim mladim nogometašem svijeta, a Belgijanac je iskoristio priliku da uzvrati svome treneru s pohvalama.

- Njegovi rezultati govore za sebe. Nitko ove sezone nije uspio pobijediti City na njegovom terenu. Dakle, sve je jasno. Oni koji još uvijek imaju dvojbe oko njegove kvalitete, mogu prestati s tim. Mourinho je već dokazao da je najbolji trener na svijetu.

Linker
18. rujan 2024 10:43