Alexis Reau / SIPA / CROPIX
ANCELOTTI

'Ne bih mogao odbiti Real'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. svibanj 2013. 13:15

Hoće li Jose Mourinho ostati na trenerskoj klupi Real Madrida ili odlazi u Chelsea? Ode li Portugalac, tko će ga u tom slučaju zamijeniti i tko će voditi nogometaše iz Madrida iduće sezone?.

Pitanja su to na koje čekamo odgovor već neko vrijeme, a ispiše li se scenarij po kojem Mourinho uistinu odlazi iz Madrida onda je, barem u posljednje vrijeme, jedan od favorita za nasljednika 53-godišnji talijanski strateg Carlo Ancelotti, trenutačno trener u Paris St. Germainu.

- Bilo je trenutaka u prošlosti kada sam bio blizu Reala. No, tada sam se okrenuo Chelseaju - rekao je u razgovoru za Sky Sports Talijan i nastavio:

- Osobno mi je lijepo u Parizu. Ja nemam nikakvu posebnu želju za odlaskom odavde. Lijepo mi je raditi u klubu, a itekako mi je lijepo i živjeti u ovom gradu - rekao je trener koji je nadomak osvajanja Le Championnata, a u Ligi prvaka je nes(p)retno ispao u četvrtfinalu od Barcelone.

- Tako stoje stvari, ali uz to moram priznati kako bih vrlo teško mogao odbiti Real ako dođe konkretni poziv. Nitko ne zna što se sve može dogoditi - zaključio je Ancelotti.

Linker
22. rujan 2024 11:12